Kolektorë Uji dhe Fitingje Mesingu TDM

Category:

Description

Kolektorë të ujit dhe fitingje mesingu për lidhje sanitare nga super prodhuesi Italian TDM BRASS!

Të gjitha produktet e TDM BRASS I nënshtrohen kontrollit sanitar dhe janë te pajisura me certifikata të cilësisë si: ISO 9001: 2015 etj.

Tek ne mund të gjeni Kolektorë të ujit (3/4) me 2,3,4 dhe 5 dalje, si dhe të gjitha pjesët përcjellëse për lidhje sanitare!

SUPER CILËSI NË SUPER CMIM!

MADE IN ITALY!

Kolektorë Uji dhe Fitingje Mesingu TDM