Jemi të hapur nga 08:00 - 17:00

çdo ditë e Hënë - e Shtunë.

Na vizitoni në pikat tona në Prishtinë,Vushtrri dhe Fushë Kosovë

  • Rr. Xheladin Hana Bregu i Diellit II(përballë banesave të bardha)
    10000 Pristina
  • +383 44 800 222
  • +383 44 800 222
  • info@termoin-ks.com