Termostat Digjital HT 300

Description

Termostat Digjital HT 300!
Për herë të parë në tregun e Kosovës super produktet nga kompania e mirënjohur General Life!
-Termostati i dhomës HT300 lidhet me kabllo dhe përdoret në të gjitha sistemet e ngrohjës qëndrore për të rregulluar temperaturën e caktuar të dhomës.
-Funksionon në të gjitha modelet e kalldajave elektrike,kalldajave me pelet,pompave termike etj.
-HT 300 gjen përdorim të gjerë në shtëpi, apartamente,zyre,ordinanca, qendra tregtare ndërtesa industriale etj.
Tiparet teknike për HT300:
-Ekran I madh LCD me dritë të pasme,
-Prekje e ndjeshme e butonit me ‘TOUCH’,
-Treguesi I baterisë,
-Kyçi i çelësit/mbyllje e ekranit,
-Program ditor dhe javor,
-Modul special ekonomik ,
-Modul special për pushime,
-Matje e ndjeshme e temperaturës,
-Kalibrim – Komfort.
SUPER CILËSI NË SUPER CMIM!
Comfortable Life Solutions!
Termostat Digjital HT 300