Termostat Digjital HT 500 SET WI-FI SMART

Description

Termostat Digjital HT 500 SET WI-FI SMART!
Për herë të parë në tregun e Kosovës super produktet nga kompania e mirënjohur General Life!
-Termostati i dhomës HT500 SET WI-FI SMART lidhet me WI-FI pa kabllo, komandohet nëpërmjet aplikacionit HT500SET nga të gjithë telefonat e menqur IOS dhe Android dhe përdoret në të gjitha sistemet e ngrohjës qëndrore për të rregulluar temperaturën e caktuar të dhomës.
-Funksionon në të gjitha modelet e kalldajave elektrike,kalldajave me pelet,pompave termike etj.
-HT 500 SET WI-FI SMART gjen përdorim të gjerë në shtëpi, apartamente,zyre,ordinanca, qendra tregtare ndërtesa industriale etj.
Tiparet teknike për HT300:
-Termostat me lidhje smart dhe WI-FI
-Rregullimi i temperaturës përmes termostatit të dhomës
-Komandim përmes aplikacionit HT 500 SET IOS ose Android
-Ekran I madh LCD me dritë te pasme
-Prekje e ndjeshme e butonit me ‘TOUCH’
-Treguesi i temperaturës së jashtme
-Treguesi I baterisë
-Kontroll I temperaturës me lokacion/vendodhje
-Program ditor dhe javor
-6 modulime të ndryshme,
-Raport I punës dhe temperaturës në ditët dhe javët paraprake
-Informacion mbi motin etj.
SUPER CILËSI NË SUPER CMIM!
Comfortable Life Solutions!
Termostat Digjital HT 500 SET WI-FI SMART