Pompa Termike STARK 12 kW

Category:

Description

POMPA TERMIKE STARK 12 kW!
-Stark 16 kW është modeli më i ri i pompave termike me dizajn shumë kompakt dhe eficiencë të lartë,me gas ekologjik R32 dhe Kompresor DC Inverter nga prodhuesi japonez Mitsubishi.
-Stark 16kW mund të përdoret në të gjitha sistemet : Ngrohje,ftohje,ngrohje në dysheme, ngrohje me radiatorë dhe ujë të ngrohtë sanitar.
-Tipari kryesor në modelin Split(njësi e brendshme dhe e jashtme) është kapaciteti i ngrohjës së ujit deri 65°C.
Mundesia e përdorimit në sisteme të ngrohjes me radiatorë 55°C-65°C me eficiencë (A++) dhe sisteme të ngrohjes në dysheme 35°C-40°C me eficiencë (A+++).
-Stark 16kW i ka të integruara të gjitha pjesët e nevojshme për instalim, ofron ngrohje shumë ekonomike (1kW = 5kW), punë të qetë (<55 DB) dhe me anë të programatorit WI-FI të integruar në njësinë e brendshme ne mund ta komandojmë nga largësia me aplikacion IOS ose Android dhe të perdorim modalitetet e ndryshme të punës.
-Funksionon në menyrë të përkryer edhe në temperatura shumë të ulëta -25°C.
SUPER CILËSI NË SUPER CMIM!
Pompa Termike STARK 12 kW