Gyp PEX 22 I Kaltërt

Category:

Description

Gyp për ujë sanitar FASOPLAST!

Tek ne mund të gjeni gyp Pexb për ujë sanitar nga super prodhuesi Fasoplast me diameter DN16,DN22 dhe DN28 të Kalter (për ujë të ftohtë) dhe të Kuq (për ujë te ngrohtë), në gjatësi prej 50m!

Gypi Fasoplast posedon të gjitha karakteristikat teknike që përputhen plotësisht me standardet Europiane (DIN 16892 dhe DIN 16893), ndërsa cilësia është e garantuar me certificatë të inspektimit nga instituti prestigjioz Gjerman (SKZ TeConA GmbH:ELOT EN ISO 9001/2000)!

SUPER CILËSI NË SUPER CMIM!

Gyp PEX 22 I Kaltërt