Pompa Omis 25/60/180

Description

OMNIGENA është kompani Polake me përvojë mbi 40 vjeqare(1974) në prodhimin e pompave te ujit, që gjejnë përdorim në sistemet e ngrohjës qëndrore dhe ujit sanitar në ekonomi familjare(shtëpi, banesa, lokale afariste etj) si dhe në industri!

OMNIGENA është markë e njohur dhe e respektuar në Poloni, si dhe në të gjitha vendet tjera të Bashkimit Europian.

Pompat Omnigena janë të dizajnuara për qarkullimin e ujit në sisteme të ngrohjës qëndrore, ato mund të punojnë në qarqet e ujit në të cilat temperatura e ujit mund të sillet nga 5°C deri në 120°C.

Tek ne mund të gjeni të gjitha llojet e pompave për nxemje qëndrore:

-MEKANIKE Omnigena Omis (me 3 shpejtësi) me dalje DN25 dhe DN32, fuqi nga 42W deri 270W, prurje të ujit nga 50 l/min deri 160 l/min si dhe temperaturë nga 5°C deri 120°C,

-DIGJITALE Omnigena Omega me dalje DN25, fuqi nga 6W deri 45W, shpenzime minimale të energjise elektrike dhe temperaturë nga 5°C deri 110°C.

-POMPA SANITARE Omnigena CWU me dalje DN15, fuqi 23W, prurje të ujit deri 6.8l/min dhe temperaturë maksimale 95°C.

GARANCIONI 2 VITE!

SUPER CILËSI NË SUPER CMIM!

Pompa Omis 25/60/180