SHPORET ABC CONCEPT 29 kW

Description

Shporet ABC CONCEPT 2 MAX 29 kW!

Shporet ABC CONCEPT 2 MAX 29 kW me Dru dhe Thëngjill për hapësire ngrohëse deri 200 m2!

Pregaditja e ushqimit i jep vlerë ngrohjës!

SUPER CILËSI NË SUPER CMIM!

5 VITE GARANCION!

SHPORET ABC CONCEPT 29 kW