Radiatorë Maktek 22/600/1400

Category:

Description

Per herë të parë në tregun e Kosovës radiatorë panel nga super prodhuesi Maktek me Super Çmim dhe me 15 vite garancion!

Tiparet Teknike:

-Strukturë speciale e çelikut e cila ofron kapacitet maksimal të nxehtësisë.
-Rezistencë maksimale ndaj korrozionit që mundësohet nga procesi i veshjes elektrostatike me pluhur poliestër epoksi.
-Paketim special për ruajtjen nga dëmtimet e mundshme gjatë transportit.
-Rezistent ndaj presionit të lartë të punës dhe rrezatimit optimal.
-Prodhimi I teknologjisë së lartë në linjë të saldimit me robot.
-Secili radiator ka barkodin unik dhe i është nënshtruar kontrollit te cilësisë dhe rrjedhjes.
-Të gjithë aksesorët e nevojshëm për montim në mur janë të përfshirë në paketimin e produktit.
-Të Disponueshëm në të gjitha madhësitë dhe llojet (Standard dhe Compact).
-Certifikuar me TSE,CE dhe në përputhje me të gjitha standardet e cilësisë së Bashkimit Evropian.

15 VITE GARANCION.

SUPER CILËSI NË SUPER CMIM!

Radiatorë Maktek 22/600/1400