Radaitorë Maktek Gypor 600/1400

Category:

Description

RADIATORË PËR BANJO MAKTEK

-Radiatorët për banjo me ngjyrë të bardhë RV 9010 janë rezistent ndaj temperaturës, gërvishtjeve dhe pastrohen lehtë si dhe kan kapacitet të lartë të nxehtësisë!

-Përdorimi i tubave të çelikut me cilësi të lartë siguron rezistencë ndaj korrozionit.
Paketimi special ndihmon në ruajtjen nga dëmtimet e mundshme gjatë transportit.

-Secili radiator ka barkodin unik dhe i është nënshtruar kontrollit të cilësisë dhe rrjedhjes.

-Të gjithë aksesorët e nevojshëm për montim në mur janë të përfshirë në paketimin e produktit.

-Të Disponueshëm në të gjitha madhësitë dhe llojet.

-Certifikuar me TSE,CE dhe në përputhje me të gjitha standardet e cilësisë së Bashkimit Evropian.

10 VITE GARANCION.

SUPER CILËSI NË SUPER CMIM!

Radaitorë Maktek Gypor 600/1400