Maxima Compact 35 kW

Category:

Description

MAXIMA COMPACT 35 kW!

-Super stufa MAXIMA COMPACT 35 kW përdoret vetëm me pelet,ka të integruar enën ekspanduese, pompën qarkulluese, ventilin sigurues dhe ka kapacitet ngrohës deri në 300m2!
– Maxima Compact 35 kW është tejet e lehtë për tu instaluar,kursen hapësirën dhe është e pajisur me kontroller të pershtatshëm elektronik.
-Me dimenzione: Lartësia 125 cm,Gjerësia 72 cm dhe Thellësia 76 cm është shumë praktike dhe vendoset lehtë në dhomë të nxemjës,garazhë apo në podrum!
-Me një diameter të gypit të gazrave prej 10cm( Ø100) nuk I duhet oxhak I vecantë për nxemje (mund të instalohet në oxhak të zakonshëm).
-Ka rezervuar të peletit të integruar në trup të saj me kapacitet 65 KG.
-Kryen djegie të pastër dhe ekonomike me efiçiencë(efikasitet) 93.1%.
-Konsumi minimal për orë 2.4 kg dhe ai maksimal 5.4 kg! (Hargjon 3-5 tone pelet maksimum për një sezonë).
-Ngjyrë të Zezë Krem dhe të Kuqe (Vishnje)!

Transporti Falas në të gjithë Kosovën!

SUPER CILËSI NË SUPER CMIM!

5 VITE GARANCION!

Maxima Compact 35 kW