Maktek Omega 10 kW

Category:

Description

Maktek OMEGA është një kallda elektrike moderne,ekologjike dhe shumë ekonomike e dizajnuar për ngrohje qëndrore të hapësirave prej 50 deri 260m2 dhe njëkohësisht prodhon ujë të ngrohtë sanitarë (zëvendëson bojlerin).

-Inovacionet Teknologjike të përdorura në strukturën e kalldasë mundësojnë një proces tërësisht automatik (digjital) të punës dhe kontrollim të shpenzimeve me anë të sistemit të avancuar të modulimit Algoritmik, që ulë shpenzimet,rritë eficiencën dhe e bën të pakrahasueshme me kalldatë tjera në treg dhe ofron ujë të ngrohtë sanitar me anë të këmbyesit të nxehtësise të integruar në trupin e saj!
-Maktek OMEGA e ka të integruar ventlin sigurues 3 bar, pompën qarukulluese dhe 2 ventila të ajrit të vendosur në krye të enës ekspanduese si dhe ka mbrojtjen kundër presionit të ulët dhe të lartë të punës.
Maktek Omega mund të përdoret në secilin sistem të ngrohjes, ka një modulim special për ngrohje nën dysheme dhe e ka mundësinë për tu lidhur me termostat të dhomës.
-Maktek OMEGA është e disponueshme në madhësitë 6kW,10kW,12kW,15kW,18kW,24kW, 30kW dhe 35Kw.
Modelet 6kW,10kW,12kW mund të lidhen në kabëll monofaze kurse të gjitha modelet tjera e kan lidhjen trefazore!

-Plotëson të gjitha standardet dhe certifikatat: CE, ISO 9001,ISO 14001 dhe është një prej kalldajave më të qeta gjatë procesit të punës (32 decibel).

SUPER CILËSI NË SUPER CMIM!

2 VITE GARANCION!

Maktek Omega 10 kW