Kolektorë për Dysheme Ravello nga 2-12 Dalje

Description

Kolektorë për ngrohje nën dysheme nga super brendi Italian RAVELLO!

Tek ne mund të gjeni Kolektorë të dyshemesë me bazë të Inox-it Ravello nga 2 deri në 12 dalje si dhe të gjitha pjesët përcjellëse për ngrohje nën dysheme.

Të gjitha produktet Ravello i nënshtrohen kontrollit të cilësisë dhe janë te pajisura me certifikata si : ISO 9001: 2015 etj.

SUPER CILËSI NË SUPER CMIM!

MADE IN ITALY!

Kolektorë për Dysheme Ravello nga 2-12 Dalje