Kamin Me Pelet 25 kW I Bardhë

Category:

Description

Kamin me pelet Comfort 25 kW!

-Aftësia ngrohëse prej 180 deri 210m2.
-Kompakt, me enë ekspanduese, pompë qarkulluese dhe ventil sigurues,
-Derë me xham rezistent ndaj nxehtësisë,
-Liron 2-3 kw nxehtësi në hapësiren ku vendoset,
-Kontrollues digjital(intelegjent).
-Kontrolluesi me dirigjim nga distanca(komandë-pilot).
-Programatori me mundësi të ndryshme komandimi(deri 30 programe:temperaturë të dhomës,ujit,etj.)
-Program ditor,javor, mujor i vetëndezjes dhe fikjes.
-Djegie e pastër dhe ekonomike, 2-4 kg/h (hargjon 2-3 tone pelet maksimum për një sezonë).
-Rezervuar të peletit të integruar në trupin e kaminit(kapaciteti 40kg).
-Vrima e daljes se tymit me diameter Ø 80 mm.
-Ngjyrë të Bardhë, Krem dhe të Kuqe(vishnje)!

Transporti Falas në të gjithë Kosovën!

SUPER CILËSI NË SUPER CMIM!

5 VITE GARANCION!

Kamin Me Pelet 25 kW I Bardhë