Kamin Me Pelet 10 kW AIR

Category:

Description

-COMFORT AIR 10 KW është i dizajnuar për ngrohje direkte të hapësirës.

-Nuk lidhet me radiatorë, nuk i duhet oxhak i vecantë për ngrohje qëndrore dhe është zgjedhja Ideale për përdorim në sipërfaqe të hapura deri në 100 m2 si:

-Restaurane,
-Kafene,
-Lokale,
-Zyra të ndryshme, etj.

– I disponueshëm në ngjyrë Krem dhe Vishnje!

– Transporti gratis kudo në Kosovë!

SUPER CILËSI NË SUPER CMIM!

5 VITE GARANCION!

Kamin Me Pelet 10 kW AIR