Kalldajë Me Pelet Maktek ECO 49 kW

Category:

Description

Kaldajë me pelet Maktek ECO 29,46,79 kW

Kaldajë krejtesisht digjitale dhe tejet ekologjike, me funksione krejtesisht te automatizuara.

-Me modelin e saj të veçantë të dhomës së djegies, Kaldaja Maktek ECO është një pajisje shumë efikase për sa i përket konsumit të përditshëm të peletit.
-Ndezja bëhet me një buton me veçori automatike të ndezjes.
Me termostatin opsional të dhomës pa tel, ju mund të kontrolloni nga distanca dhe programoni njësinë.
-Përcakton automatikisht performancën e funksionimit sipas temperaturës së jashtme me sensorin e jashtëm opsional.
-Pastrimi është shumë i lehtë falë mekanizmit të veçantë të projektimit dhe pastrimit me tub vertikal të tymit.
-Kontrollon sasinë e nivelit të peletit vazhdimisht me sensorin e nivelit të peletit dhe paralajmëron kur sasia e peletit është në minimumin e tij.
-Ekrani dixhital në panelin e kontrollit të kaldajës demonstron të gjitha informacionet funksionale të bojlerit.
-Nëse përdoret së bashku me një termostat të dhomës, të gjitha cilësimet mund të bëhen brenda një dhome pa u ndalur kaldaja.
-Falë sensorit të tij të brendshëm të ujit të nxehtë, bojleri është në gjendje të sigurojë ujë të nxehtë për përdorim shtëpiak.

SUPER CILËSI NË SUPER CMIM!

5 VITE GARANCION!

Kalldajë Me Pelet Maktek ECO 49 kW