Gyp i Dyshemesë Ravello 16 PERT OXY

Description

Gyp për dysheme  nga super prodhuesi RAVELLO!

Gypi I dyshemesë Ravello falë tipareve teknike që I posedon preferohet të përdoret për sisteme të ngrohjes nën dysheme (shtëpi banimi,banesa,lokale afariste,kafene,hotele,restaurane,ordinanca,spitale etj) por mund të përdoret edhe për sisteme të ngrohjes me radiatorë,në rrjetin e ujësjellësit etj.
Është shumë i rekomanduar nga instaluesit e ngrohjës qëndrore,inxhinierët dhe njohësit e fushës!

Gypi dhe kolektorët e dyshemesë Ravello posedojnë te gjitha certifikatat Europiane të cilësisë CE,KIWA,ISO 9001-2008 etj, dhe janë të testuar e mund të përdoren në presion(shtypje) deri në 10 Bar dhe temperaturë 95°C!

Produktet RAVELLO mund ti gjeni në të gjitha pikat tona!

SUPER CILËSI NË SUPER CMIM!

Gyp i Dyshemesë Ravello 16 PERT OXY