Fontan Muri KK POL – PREMIUM

Category:

Description

Për herë të parë në tregun e Kosovës fontanë muri nga super prodhuesi Polak KK POL!

Fontana e murit KK POL PREMIUM :

• Tast i dyfishtë (3/6 litra).
• Kuadri më i madh i të gjitha kornizave KK-POL
• Lidhja e furnizimit me ujë prej bronzi,lartë ose të majtë
• Rezervuar i izoluar plotësisht kundër kondenzimit
• Valvula ZN3 e cila mban çertifikatën Franceze NF

KK POL posedon të gjitha certifikatat e cilesisë, A Teste dhe certifikata CE për të gjitha produktet.

Me një gamë të gjerë të produkteve sanitare nga KK-POL ju jeni të sigurt për të gjetur zgjidhjen e duhur për banjon tuaj.

SUPER CILËSI NË SUPER CMIM!

Fontan Muri KK POL – PREMIUM