Ekopan DM EON 18 kW

Category:

Description

Kallda elektrike EKOPAN DM-EON!

EKOPAN DM-EON është një kallda elektrike moderne,ekologjike dhe shumë ekonomike e dizajnuar për ngrohje qëndrore të hapësirave prej 50 deri 240m2.

Inovacionet Teknologjike të përdorura në strukturën e kalldasë mundësojnë një proces tërësisht automatik(digjital) të punës dhe kontrollim të shpenzimeve me anë të sistemit te avancuar të modulimit Algoritmik, që ulë shpenzimet,rritë eficiencën dhe e bën të pakrahasueshme me kalldatë tjera në treg!

EKOPAN DM-EON është I disponueshëm në madhësitë 6kW,9kW,12kW,16kW,18kW,24kW dhe 27kW,në ngjyrë të Bardhë,Hiri dhe Antracid!

SUPER CILËSI NË SUPER CMIM!

2 VITE GARANCION!

Ekopan DM EON 18 kW