Aluplast Ravello 26 Pa Izolim

Description

RAVELLO AL PEX!

-RAVELLO është brend Italian që merret me prodhimin dhe shitjen e tubave(gypave) shumështresorë (5 shtresorë) PEX-Al-PEX dhe PER-t AL-PER-t.

-Kombinimi i PEX – PER-t me Aluminin siguron veti të shkëlqyera, duke marrë avantazhet e të dy materialeve: Plastikë (fleksibilitet, gërryerje, përçueshmëri të ulët termike) dhe Metal (zgjerim linear i ulët, presion dhe rezistencë ndaj temperaturës).

-Aluplasti RAVELLO falë tipareve teknike që I posedon mund të përdoret në të gjitha rrjetet e ngrohjës qëndrore,ngrohje me radiatorë,ngrohje nën dysheme (shtëpi banimi,banesa,lokale afariste,kafene,hotele,restaurane,ordinanca,spitale etj) si dhe në rrjetin e ujësjellësit dhe klimatizim.

-Është shumë i rekomanduar nga instaluesit e ngrohjës qëndrore,inxhinierët dhe njohësit e fushës!

-Ravello posedon të gjitha certifikatat Europiane të cilësisë CE,KIWA,SKZ,AENOR,UNE-EN ISO 21003,ISO 9001-2008 etj, dhe është i testuar e mund të përdoret në presion(shtypje) deri në 10 Bar dhe temperaturë 95°C!

Tek ne mund të gjeni të gjitha llojet e Aluplastit RAVELLO :

-Aluplast RAVELLO ∅16, ∅20, ∅26, ∅32.

SUPER CILËSI NË SUPER CMIM!

MADE IN ITALY!

Aluplast Ravello 26 Pa Izolim