Akumulues i Ujit BAC0 – 500L

Description

Ngrohësit e ujit( Bojlerat) që qëndrojnë në tokë (dysheme) dhe Akumuluesit e ujit janë të përshtatshëm për ngrohje me rrymë, ngrohje qëndrore dhe sistem solarë.

-Të disponueshëm në vëllime prej: 150,200,300,500,750 dhe 1000 litra.
-Izolim me efikasitet të lartë (poliuretani) dhe PVC me ngjyrë hiri.
-Mbrojtje komplekse nga korrozioni e realizuar përmes emalit të titaniumit dhe mbrojtësit me anodë.
-Posedojnë vrimë inspektimi(pastrimi),kurse bojleri ka mundësi te vendosjes së nxemësit elektrik në 2 pozicione (poshtë dhe lartë).
-Posedojnë treguesin e temperaturës(termometrin) si dhe këmbët për vendosje statike.
-Garancion 5 vite në rezervuar (kazan) dhe 1 vit në nxemës elektrik!

SUPER CILËSI NË SUPER CMIM!

Akumulues i Ujit BAC0 – 500L