ABC COMBO 60 kW

Description

SUPER STUFA ABC COMBO 25,40 DHE 60 KW!

Kënaquni me ngrohtësinë dhe rehatinë që ju ofron stufa e kombinuar Pelet + Dru ABC COMBO!

Ajo përfaqëson një stil modern jetese,duke ofruar ngrohtësi dhe rehati pavarësisht se a dëshironi te ngroheni me lëndë djegëse solide(dru) apo me pelet!

SUPER CILËSI NË SUPER CMIM!

5 VITE GARANCION!

ABC COMBO 60 kW