Sale!

ETAZH 25 KW

1,100.00 1,050.00

Category:

Description

ETAZH 25 KW RADIATORI

Kapaciteti I ngrohjës për sipërfaqe: 100 – 150 m2,
Me lëndë djegese: dru dhe thëngjill,
Përdorimi: për nxemje qëndore dhe përgaditje të ushqimit!
GARANCIONI 5 VITE

ETAZH 25 KW

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ETAZH 25 KW”

Your email address will not be published. Required fields are marked *