ABC VESTA 21 KW I KUQ

Category:

Description

ABC VESTA 21 KW I KUQ
-Kamini është i paisur me enë ekspanduese (zgjeruese), pompë qarkullimi,ventil automatik te ajrit, ventil sigurie dhe ventil te mbushjes/zbrazjes.
-Ka kapacitet ngrohës prej 160-190m2
-Ka sistem gjysëm automatik të pastrimit.
-Kapaciteti i rezervuarit 40KG
-Shpenzimet mesatare: 1,4Kg/h max. 3.8Kg/h
GARANCIONI 5 VITE

ABC VESTA 21 KW I KUQ

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ABC VESTA 21 KW I KUQ”

Your email address will not be published. Required fields are marked *