Sale!

ABC CONCEPT 29 KW HIRI

1,282.00 1,100.00

Category:

Description

ABC CONCEPT 29 KW HIRI
Kapaciteti I ngrohjës për sipërfaqe: 150 –
200 m2,
Me lënde djegëse: Dru dhe thëngjill,
Përdorimi: Ngrohje qëndrore dhe përgaditje të ushqimit!
GARANCIONI 5 VITE

ABC CONCEPT 29 KW HIRI

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ABC CONCEPT 29 KW HIRI”

Your email address will not be published. Required fields are marked *