Sale!

ABC CONCEPT 2 MAX 29 KW KREM

1,282.00 1,100.00

Category:

Description

ABC CONCEPT 2 MAX 29 KW KREM
Kapaciteti I ngrohjës për sipërfaqe: 150 –
200 m2,
Me lënde djegëse: Dru dhe thëngjill,
Përdorimi: Ngrohje qëndrore dhe përgaditje të ushqimit!
GARANCIONI 5 VITE

ABC CONCEPT 2 MAX 29 KW KREM

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ABC CONCEPT 2 MAX 29 KW KREM”

Your email address will not be published. Required fields are marked *