Termo IN SH.P.K është kompani e themeluar në vitin 2013, dhe veprimtari bazë ka shitjen me shumicë dhe pakicë të materialit për Nxemje Qëndrore dhe Ujësjellës si:
-Kamina me Pelet,
-Stufa me dru,thëngjill dhe pelet,
-Brenera peleti,
-Shporeta të kuzhines për nxemje qëndrore,
-Pompa qarkulluese për nxemje qëndrore,
-Pompa sanitare, -Panele solare(diellore) komplete,
-Bojlerë me energji elektrike, nxemje qëndrore dhe solare,
-Radiatorë,
-Programin TIEMME të ujësjellësit,
-Si dhe të gjitha materialet përcjellëse të nxemjes dhe ujësjellësit!

Transparenca,stafi profesional, cilësia dhe produktet me cmime konkuruese bënë të mundur që për një kohë të shkurtër të jemi prezent me produktet tona anekënd Kosovës. Jemi krenarë që kemi arritur të kemi bashkëpuntorë në të gjitha qytetet e Kosovës!
Me anë të korrektësisë dhe urave lidhëse që kemi ndërtuar me kohën,kemi arritur që të jemi përfaqësues eksluziv për Kosovë I brendeve me renome botërore si: Tiemme,Comap,Tesy,Sunsystem,Burnit,Abc,Brass Form etj.

Aktualisht ne kemi Pikat tona në Prishtinë,Fushë Kosovë dhe Vushtrri dhe shumë shpejtë do të jemi në cdo qytet të Kosovës!