ORION  COMPACT  45 KW              

Kapaciteti  i ngrohjes për sipërfaqe prej 300-380m2 ,

Enën ekspanduese dhe pompën e integruar!

Rezervuari 40 kg ,

Shpenzimet:  min. 2.6 Kg/h max. 8.5 Kg/h

GARANCIONI 5 VITE

Orion 45 KW

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *