MINI  MAXIMA COMPACT  30  KW              

Kapaciteti  i ngrohjes për sipërfaqe deri 220m2 ,

Enën ekspanduese dhe pompën e integruar!

Rezervuari 30 kg ,

Shpenzimet:  min. 1.8 Kg/h max. 5.7 Kg/h

GARANCIONI 5 VITE

Mini Maxima 30 KW

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *