MAXIMA  COMPACT  35 KW              

Kapaciteti  i ngrohjes për sipërfaqe prej 250-300m2 ,

Enën ekspanduese dhe pompën e integruar!

Rezervuari 40 kg ,

Shpenzimet:  min. 2.4 Kg/h max. 6.3 Kg/h

GARANCIONI 5 VITE

Maxima 35 kw

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *